ITF Art, onze mooiste foto’s
 
De mooiste foto’s van het ITF zijn nu te koop! Voor aan uw muur, op uw bureaublad of ter ondersteuning van een presentatie. Met deze foto’s steunt u herbebossing in Costa Rica, in de Carara Ecologische Corridor. Alle foto’s zijn gemaakt door ITF-vrijwilligers tijdens projectbezoeken.
 
Over de herkomst van de foto’s
De corridor bevindt zich in een gebied dat loopt van de mangrovebossen aan de kust tot aan de nevelwouden op 1800 meter hoogte in het Turrubares gebergte. Grote delen van dit gebied waren ontbost. Het ITF werkt aan herstel van dit gebied, door gedegradeerde gronden met een brede mix van lokaal gekweekte boomsoorten uit die regio te herbebossen. Hierdoor ontstaat weer een waardevol, aaneengesloten woud. Sinds kort is de jaguar terug in dit gebied. We hopen dit zeldzame dier ooit nog te kunnen vastleggen. Dan delen we de foto ook met u!

ITF Art op bestelling
Onze database bevat vele honderden prachtige foto's, die kunnen we niet allemaal op deze pagina laten zien. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld of een specifieke foto van regenwoud, nevelwoud, watervallen of bijvoorbeeld tropische bloemen, laat dat ons dan weten via info@itf.nl en wij zoeken ze voor u op in onze bestanden. 
 
Hoe bestellen?
De foto’s kosten € 25 per stuk. Bestekt u er meerdere dan krijgt u uiteraard korting. U ontvangt na betaling een hoge resolutiebestand per e-mail. Wilt u een foto bestellen? Gebruik dan bij voorkeur het bestelformulier in het menu rechts, of stuur een mail naar info@itf.nl met daarin de naam van de foto. Na ontvangst van uw gift (minimaal 25 euro) ontvangt u de foto in uw mailbox. Hartelijk dank voor uw steun! Ook namens de jaguar.

Naar grote hoogte
Naar grote hoogte

Hart van het Woud
Hart van het woud

Nieuwe dag
Nieuwe dag

Symbiose
Symbiose

Nevel in het woud
Nevel in het woud

Glooiend groen
Glooiend groen

Kleine hagedis (Anolis spp.)

Kleine hagedis (Anolis spp.)

Zoeken naar zonlicht
Zoeken naar zonlicht

Spiraal
Spiraal